Bosschaerts - Persyn Genealogical Research
Genealogy of surnames Bosschaert(s) Bosscha(a)rt de Bosschaert Persyn Persijn Aerts de Kok Goossens De Greef

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

First Name: 
Last Name: 

[Advanced Search]  [Surnames]

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Robbert Magda Stefaan BOSSCHAERT

Robbert Magda Stefaan BOSSCHAERT

Male

Personal Information    |    Media    |    Notes    |    All    |    PDF

 • Gender Male 
  Person ID I12562  W1 Bosschaerts Research Worldwide
  Last Modified 8 Aug 2016 

  Father Jan Christiaan Kamiel Albert BOSSCHAERT 
  Mother Martine Marie-Louize Frans HEYLENS 
  Family ID F4217  Group Sheet  |  Family Chart

 • Photos
  Bosschaert Robbert
  Bosschaert Robbert
  Robbert is zaakvoerder van The Art of Life: huidverbetering en skin carecentrum in Gingelom.

  Reeds vroeg wist hij dat zijn missie in het leven is : het mooi en gelukkig laten voelen van mensen. In het 4e middelbaar koos hij voor de opleiding bio-esthetiek en vervolledigde het specialisatiejaar schoonheidsspecialist. Omdat het voor mij hem belangrijk is om mensen gelukkig en beter in hun vel kan laten voelen, verdiepte hij zich in de extra Syntra opleiding massage bij mensen met kanker en ander zorgvragers. Deze nadruk komt ook terug in de keuze voor natuurlijke, zuivere en gezonde producten die gedragen kunnen worden door mensen met een erg gevoelige en veeleisende huid – zelfs kankerpatiënten. Voor deze groep mensen zet hij zich bovendien specifiek in via Lotuz – leven na een allogene stamceltransplantatie door het verzorgen van een workshop rond hydratatie, zonneprotectie en maquillage (voor meer info: https://www.uzleuven.be/en/node/26728).

  Zijn meer expressief creatief kantje komt tot uiting in de combinatie van twee passies: musical en stage make up. Zo mocht hij reeds onder andere voor Jezus Christ Super Star als make up artiest werken.

  Daarbuiten genoot hij van verschillende product – en lifestyle specifieke opleidingen om klanten in zijn zaak “The Art of Life” deskundig en tot in detail de gepersonaliseerde behandeling aan te bieden die u verdient. The Art of Life – de Kunst van het Leven – streeft naar een holistische behandeling om door behandeling van het uiterlijk het innerlijke te ontspannen en laten lachen. Of u nu nood hebt aan een ultra luxueuze behandeling, een relaxerende massage, prachtige nagels of een perfect geschoren baard, bij The Art of Life wordt de tijd genomen om tegemoet te komen aan de uw noden en wensen van het moment.

  Op zijn website vindt u meer uitleg over de (inhoud van de) producten die hij gebruik en de behandelingen waarvoor u bij “The Art of Life” terecht kan. Doordat de website ingedeeld is in dames, heren, jeugd en niche parfums kan u eenvoudig navigeren naar het onderwerp van uw interesse. Voel je welkom, ontdek wat Robbert Bosschaart voor u kan betekenen en spring gerust eens vrijblijvend binnen in “The Art of Life”!


  Adres : The Art of Life - Duivenstraat 1 - 3890 Gingelom
  Contact : +32 492 857 788 of email robbertbosschaert@gmail.com

 • Notes  At least one living or private individual is linked to this note - Details withheld.