» Show All «Prev «1 ... 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 ... 2236» Next» » Slide Show
Loading...
Serge Bosschaart - Brasserie Kookpunt
Serge Bosschaart is eigenaar/chef van Brasserie Kookpunt in Kamperland.
Na de hotelschool lang in het buitenland (Australie, UK, Zwitserland) gewerkt
Nadien 6 jaar op cruise-schepen in diverse functies F & B
In 2000 gestart als ondernemer in Kamperland in een groot bedrijf aan het Veerse Meer (d'Ouwe Veerstoep). Eind november de deuren gesloten voor een barmitsa naar Cambodja voor vrijwilligershulp. In 2011 de zaak verkocht en een kleiner meer ambachtelijk bedrijf gestart:
Brasserie Kookpunt aan de Molenweg 2 in Kamperland is gelegen aan de enige stoplichten in Kamperland, op de kruising van de Molenweg en de Ruiterplaatweg.
Het is een ambachtelijke brasserie en met zijn 24 zitplaatsen zouden we het ook kunnen omschrijven als "huiskamer restaurant", iets wat zeker bijdraagt aan de unieke intieme sfeer.
Ondanks de kleinschaligheid biedt brasserie Kookpunt een uitgebreide menukaart waar vis en vlees ruim vertegenwoordigd zijn.
Buitenom de a la carte kaart bieden brasserie Kookpunt een 3-gangen keuzemenu en om de twee weken wisselende specialiteiten die veelal seizoens- en streekgebonden zijn.
In de open keuken wordt vrijwel alles zelf bereid, zoals bouillons, sauzen en ze werken uitsluitend met dagverse groenten, kruiden, vlees, vis en schaaldieren.
» Show All «Prev «1 ... 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 ... 2236» Next» » Slide Show
|